TRILIONOVÉ ČOKOLÁDKY

Novinka
RAW čokoládky
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

TRILIONOVÁ & ANCESTRÁLNÍ ČOKOLÁDA

Kvalita čokolády z výběrových kakaových bobů, splývajícími chutěmi pěti elementů.
Složení je variabilní a odpovídá tomu jaké jsou momentální situace v našem životě, jedinečnost variace chuti se podobá prožitku, který obsáhne celý vesmírný prostor, obklopený laskavostí, která se na jazyku rozplyne s něžností v tropickém odvětví rozmanitosti na prériích lahodného prožitku.


Skladba základní i celistvá v básních ukrytá,
všechno co hloubka srdce poví,
tak si s čokoládou promluví,
galaktický průvodce má tuto tajnou recepturu...


 

Detailní informace

Detailní popis produktu

TRILIONOVÁ ČOKOLÁDA

SLOŽENÍ:
Kakaové boby uvnitř ukryté až nejsou téměř viditelné,
Kešu oříšky na krémovou konzistenci lahodí jazýčky,
Maliny maličké hladí na duši všechny rozmarné chvíle,
Mango jak hladké a medové z tropických plání a džunglí,
Papaya sladká až jejich chutě jsou skryté v následném prolnutí,
Pithayu přezdívanou dračím ovocem se nalézají spolu ve splynutí,
Chlorella s hloubkou zemského chvění se odráží ode dna vod,
Ječmen a jeho nepatrná laskavost si najde pro každého chvíli,
Kakaové máslo a Kokosové mléko i Kokosový olej v trojici,
Vanilka a Cejlonská skořice i Kardamom v triádě moci,
Kokosová šťáva z květů s himalájskou solí se spolu drží.

 

ANCESTRÁLNÍ ČOKOLÁDA


Kakao prvotřídní kvality, které dodávají naše rodinné firmy, podle sklizně, která proběhne, avšak jakost ceněna pečetí indiány, kteří se,
o stromy starají, podporujeme jejich pralesní oázu.

Kakaové boby od nich jsou různě zpracovány, zachovávají celistvou informaci, protože my děláme čokoládu v raw a bio kvalitě, za nízkých teplot s přidáním ovoce a esenciálního kakaového másla.
Esenciální kakaové máslo má výraznou chuť, obsahuje léčivé vlastnosti, protože je zhotoveno z vybraných regionálních bylinek, jako je levandule, růže a lípa i jiné esence.
Varianty jsou z lesního i našeho a exotického ovoce s vanilkou, kardamomem a cejlonskou skořicí.

SLOŽENÍ:
Kakaové nepražené i pražené boby, kakao z Ekvádoru a Peru i Guatemaly, esence z kakaového másla (kakaové máslo) ovoce - rozvineme dle výroby a procesu našeho vývoje a vzrůstu bylinek i ovoce, které vykvete během sezóny, které následně sušíme a zpracováváme podle standartu zachování nejvyšších kvalit sušení do 42°C v raw kvalitě v plné čistotě a gastronomickém prostředí.

Na přání je možno použít jakékoliv ovoce, výroba si jen více času vyžádá, avšak výsledkem uspokojí každého kdo má připravené ambice na spojení s božími surovinami, pište si návrhy, pracujeme na všem v jednom týmu, nejsme jen zákazníci, jsme milující bytosti s láskou ke všem.

Kakao v této kvalitě ancestrální energie pěti elementů, je jako pět hvězd na nebi, s devítkou nejoblíbenějších surovin ovoce. Proměňuje se nejčastěji v těchto variacích
Jahody, borůvky, maliny, mochyně, moruše, angrešt, aronie, třešně, rybíz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení